Will && Lori - Újra együtt
Nem tudom magamról azt állítani, hogy túl sok barátom lenne. Sőt... ha a macskámat leszámítjuk és az öreg bácsit a szomszédból aki szívesen üvöltözik velem, hogy hulla szagot áraszt a lakásom... igen, őt is a haveromnak tekintem. Rajtuk kívül senkim nincs.
Így amikor kötelezően elődugom a fejem a hullaházból, hogy a cafetériából csempésszek magamnak valami ebédet, nem meglepő hogy senkivel nem állok szóba. A legtöbb orvos mind nagyképű és arrogáns. Még a nővérek is lenézik az én munkámat. Vagy talán csak én vagyok féltékeny, hogy belőlem sosem vált "valódi" orvos.
Fogok magamnak egy tál kaját és már vonulnék is vissza a zugomba, de megpillantok egy ismerős arcot és meglepetésemben majdnem orra borulok a saját lábamban.
Majdnem tíz éve, ha nem több mióta nem láttam Lorit, de az ismerős gombóc a torkomban visszatér amint megpillantom, mintha egy perc se telt volna azóta, mióta elköszöntünk egymástól a költözésénél.
Körbetekintek, reménykedve senki nem látta a majdnem pofára esésemet, majd próbálva letörölni a képemről a nyilvánvaló meglepődést a lány, mostanra már nő felé indulok.
Lori?
Így amikor kötelezően elődugom a fejem a hullaházból, hogy a cafetériából csempésszek magamnak valami ebédet, nem meglepő hogy senkivel nem állok szóba. A legtöbb orvos mind nagyképű és arrogáns. Még a nővérek is lenézik az én munkámat. Vagy talán csak én vagyok féltékeny, hogy belőlem sosem vált "valódi" orvos.
Fogok magamnak egy tál kaját és már vonulnék is vissza a zugomba, de megpillantok egy ismerős arcot és meglepetésemben majdnem orra borulok a saját lábamban.
Majdnem tíz éve, ha nem több mióta nem láttam Lorit, de az ismerős gombóc a torkomban visszatér amint megpillantom, mintha egy perc se telt volna azóta, mióta elköszöntünk egymástól a költözésénél.
Körbetekintek, reménykedve senki nem látta a majdnem pofára esésemet, majd próbálva letörölni a képemről a nyilvánvaló meglepődést a lány, mostanra már nő felé indulok.
Lori?
Reagok száma : 2
Wilder Black
Vérfarkas
Kettő... ennyi lépés kellett ahhoz, hogy beleütközzek a velem szembe jövőbe. A nagyváros után meglehetősen nehéz visszaszokni a kisvárosba és szinte elbájoltan nézem a szülővárosom. De ez volt az álmom és miattam költöztünk vissza Matthew-al a szülővárosomba na meg persze mert itt akartam megesküdni. Na jó az túlzás, hogy annyira hozzá akarnák menni Matt-hez, de nem sok választásom van hiszen az apám ragaszkodik a család hírneve érdekében. Nem mintha bármi baj lenne a vőlegényemmel de nem állok készen egy kényszer házasságra aminek egyetlen pozitív oldala a családom hatalmának növelése. Minden esetre ha valakivel össze kell házasodnom akkor azt ott tegyem ahol én akarom. Persze nehéz volt elhagynom a Washingtoni gyermek klinikát hiszen imádtam ott dolgozni, de úgy érzem itt is megtalálom majd a hasznomat. Épp az igazgatói irodából jövök kifelé és elbúcsúzóul még kezet rázom Mr. Healer-el majd ahogy oldalra fordulok belém szorul a levegő is. Will... az egyetlen ember akire mindig számíthattam már gyerekkoromtól kezdve és habár a szüleim cseppet sem kedvelték, hogy egy farkassal barátkozom engem nem érdekelt, ahogy őt sem, hogy én mágus vagyok. Megindulok felé először csak lassan majd egyre inkább szedem a lábam ami alig kivitelezhető a testre simuló ruhámban és magassarkúmban, de mihint elé érek minden féle köszönés nélkül ölelem át átkarolva a nyakát.
Will ....te jó isten.
Eresztem el végignézve rajta.
Nem gondoltam volna, hogy találkozunk, de semmit sem változtál.
Will ....te jó isten.
Eresztem el végignézve rajta.
Nem gondoltam volna, hogy találkozunk, de semmit sem változtál.
Lorelei Cadwell
Mágus
Úgy érzem az arcizmaim elfognak fáradni, mert bem tudom abbahagyni a vigyorgást. Örömmel fogadom az ölelését és viszonzom, átkarolva, majd elengedem, hogy jobban végig nézzek rajta.
Te viszont... wow...- mondom végigmutatva rajta, és kínosan eltekintek nehogy azt higgye végigmértem, bár igen.
Elhagytad látom a converse-s időszakodat.- aztán gyorsan hozzá teszem.Persze jól nézel ki. Mi újság van veled? Mesélj.
Te viszont... wow...- mondom végigmutatva rajta, és kínosan eltekintek nehogy azt higgye végigmértem, bár igen.
Elhagytad látom a converse-s időszakodat.- aztán gyorsan hozzá teszem.Persze jól nézel ki. Mi újság van veled? Mesélj.
Wilder Black
Vérfarkas
Ugyan azt a vigyort látom rajta amit magamon is érzek és képtelen vagyok letörölni magamról.
Ó köszönöm de ne sérts meg a converse még mindig nagy kedvencem csak mostmár inkább sportoláshoz használom.
Nevetek majd felcsillan a tekintetem, ahogy azt kéri meséljek.
Ami azt illeti hazajöttem ... mármint végleg és ezért is vagyok itt gondoltam nem csak a nagy almában van szükség gyermekorvosra.
Mosolyodom el majd végigpillantok rajta és képtelen vagyok el tekinteni a felett, hogy még mindig mennyire helyes.
Na és veled mi újság?
Kérdezem érdeklődve mikor egy erős kar fonódik a derekam köré.
Meg is jöttem hoztam neked is egy kávét, ahogy szereted drágám.
Elmosolyodom elvéve tőle és hagyom, hogy csókot nyomjon az arcomra.
Ó ő itt a gyerekkori legjobb barátom Will... Will.. ő pedig itt a vőlegényem Matt.
Matt elmosolyodik kezet nyújtva.
Nagyon örülök, már sokat hallottam rólad.... Matthew Calligan.
Ó köszönöm de ne sérts meg a converse még mindig nagy kedvencem csak mostmár inkább sportoláshoz használom.
Nevetek majd felcsillan a tekintetem, ahogy azt kéri meséljek.
Ami azt illeti hazajöttem ... mármint végleg és ezért is vagyok itt gondoltam nem csak a nagy almában van szükség gyermekorvosra.
Mosolyodom el majd végigpillantok rajta és képtelen vagyok el tekinteni a felett, hogy még mindig mennyire helyes.
Na és veled mi újság?
Kérdezem érdeklődve mikor egy erős kar fonódik a derekam köré.
Meg is jöttem hoztam neked is egy kávét, ahogy szereted drágám.
Elmosolyodom elvéve tőle és hagyom, hogy csókot nyomjon az arcomra.
Ó ő itt a gyerekkori legjobb barátom Will... Will.. ő pedig itt a vőlegényem Matt.
Matt elmosolyodik kezet nyújtva.
Nagyon örülök, már sokat hallottam rólad.... Matthew Calligan.
Lorelei Cadwell
Mágus
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.